https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Zorg jij voor Marie, Berlioz en Toulouse?

Marie, Berlioz en Toulouse zoeken een thuis.© AN
Marie, Berlioz en Toulouse zoeken een thuis.© AN
Annelies Nollet
Annelies Nollet medewerker KW Kortrijk-Menen

De Krant van West-Vlaanderen gaat elke week op zoek naar een baasje voor een beestje. Deze week gingen we langs bij Repzootic, een opvangcentrum voor wilde en tamme dieren in Hongarije, gerund door Sharon Oplinus uit Menen. Daar wordt gezocht naar een nieuwe thuis voor kittens Marie, Berlioz en Toulouse.

De drie kittens zijn op dit moment ongeveer tien weken oud. Twee weken geleden kwamen ze aan bij Repzootic nadat iemand hun mama, een straatkatje van amper een half jaar oud, van de weg plukte.

“De katjes kwamen al heel vroeg in contact met mensen. Ze zijn heel lief, aanhankelijk, speels en zoeken makkelijk contact.”

Binnenhuiskatten

De diertjes kunnen binnen enkele weken pas overgebracht worden naar ons land. Tegen die tijd hopen Sharon en Lana iemand te vinden die een, twee of zelfs drie katjes wil adopteren. De diertjes zullen tegen dan ook volledig wettelijk in orde zijn.

“We plaatsen ze echter enkel als binnenhuiskat”, benadrukt Sharon. “Dan weten we dat ze veilig zijn.”

Kan jij een van deze drie deugnieten een thuis bieden? Stuur dan een bericht naar warm@kw.be of neem contact op met Repzootic via info@repzootic.com

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.