Zonta droomt van 1.000 deelnemers op pop-up in Tieltse Europahal

De werkgroep van de Zonta Pop-up, met medevoorzitters Griet Breyne en Chantal Cannaert. © Foto Nele
Lieven Vancoillie

Op donderdagavond 8 maart maakt Zonta vanaf 18.30 uur weer een afspraak in de Europahal voor de derde editie van de Pop-up. Het lifestyle-evenement met modeshow en tal van standjes van lokale handelaars moet weer geld in de lade brengen voor de goede doelen die de vereniging steunt.

Drie jaar geleden was er al een eerste, succesvolle editie van de Zonta Pop-up. “Onze pop-up brengt ook dit jaar weer een 40-tal zaken samen in de Europahal“, zegt Griet Breyne van Zonta. Ze is zaakvoerster van Exclusief Reizen en medevoorzitter van het evenement. “Ik ben gelukkig niet alleen voorzitter. Chantal Cannaert is ook voorzitter en de werkgroep bestaat nog uit enkele hardwerkende vrouwen.”

Zes jaar geleden sloot Griet zich bij Zonta aan. “Ik ben sociaal en maatschappelijk bewogen, leer graag andere en nieuwe mensen kennen en hou er ook van om op verschillende vlakken bij te leren. Zo kwam ik in contact met Zonta. Er zijn heel veel zelfstandigen aangesloten, met heel uiteenlopende interesses en achtergronden. Dat maakt het lidmaatschap zo boeiend en afwisselend”, zegt Griet Breyne.

Voor elk wat wils

De Flower Zonta Power op donderdagavond 8 maart vanaf 18.30 uur in de Europahal is veel meer dan een gezellig onderonsje. “Met zoveel verschillende handelszaken is het bij uitstek het lifestyle-evenement van de regio. Er is ook dit jaar weer een modeshow. De voorbije keren lokte de Zonta Pop-up gemiddeld 800 enthousiaste bezoekers.”

Het wordt niet met zoveel woorden gezegd, maar de kaap van de 1.000 deelnemers ronden, zou een megasucces zijn. De toegangsprijs bedraagt 25 euro, drankje en een vijftal hapjes inbegrepen. “Er is ook dit keer voor elk wat wils. Dat kan gaan om zowel voedingszaken als een reisbureau, architect, juwelen en noem maar op. De aanwezigen zullen ogen te kort hebben om het allemaal te zien. We willen er een heel gezellige avond van maken, waar je niet alleen toffe mensen kunt ontmoeten, maar ook nog eens kunt genieten van al het goede dat de Tieltse handelaars te bieden hebben.”

Cheque overhandigen

Uiteraard wordt de opbrengst van de avond, net zoals bij de andere activiteiten van Zonta, geschonken aan de goede doelen die de vereniging elk jaar steunt. “Elk jaar steunen we een tiental goede doelen, aan wie we tijdens de filmavond later op het jaar de cheque overhandigen. Het zou dus leuk zijn als we veel mensen kunnen mobiliseren voor de pop-up, zodat we aan het einde van ons werkjaar weer een mooie som kunnen geven.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten