Zonnebeke zoekt algemeen en financieel directeur

Gerard Straetmans (links) ging met pensioen als financieel directeur. (foto NVZ)
Redactie KW

Na het niet verlengen van zijn contract van algemeen directeur Sigurd Verstraete en het op pensioen gaan van financieel directeur Gerard Straetemans is de gemeente Zonnebeke op zoek naar een nieuw algemeen en financieel directeur.

Het zijn twee spilfiguren om de dienstverlening aan de inwoners te verzekeren. Voor de functie van algemeen directeur zijn de voorwaarden een masterdiploma en kunnen terugblikken op minimum drie jaar relevante, professionele leidinggevende ervaring op managementniveau en voor de financieel directeur een masterdiploma, sterke coördinerende vaardigheden en sterk zijn in het analyseren van financiële informatie.

Solliciteren kan door op uiterlijk woensdag 5 februari de sollicitatiebrief, CV en een kopie van diploma te mailen naar personeel@zonnebeke.be. Solliciteren kan ook per post via het adres: personeelsdienst, Langemarkstraat 8, 8980 Zonnebeke. Onvolledige kandidaturen worden niet in aanmerking genomen. Gelieve aan te geven voor welke job je solliciteert. (NVZ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier