Zonnebeke stelt eigen app voor

De app wordt in de loop van het voorjaar verder uitgebouwd voor iedere inwoner. © ZB
Redactie KW

In feestzaal Le Plat Pays in Zandvoorde vond gisteren onder ruime belangstelling de voorstelling plaats van de Zonnebeekse app.

De avond was voorbehouden voor lokale handelaars en bedrijven om de voordelen van het gebruik van de app te promoten. De app zal in de toekomst een handige applicatie worden voor elke inwoner van Groot-Zonnebeke en zal een communicatieplatform vormen tussen gemeente, burger, lokale handelaars, bedrijven en verenigingen.

De Zonnebeekse app is gebaseerd op de app van Diksmuide en Staden en is via Google Play of App Store te downloaden. In een eerste fase werd dinsdag door de raad van lokale economie en communicatie een voorstelling gegeven over het gebruiksgemak van dergelijke applicatie. Met de app kan je van alles doen via computer, gsm, smartphone of tablet: zoeken naar handelaars, verenigingen en zorgverleners, alle nieuws vanuit Zonnebeke volgen, eigen agenda’s samenstellen… Er komt bovendien een gemeentelijke klantenkaart aan in de nabije toekomst. De app is gratis en wordt in de loop van het voorjaar verder uitgebouwd voor iedere inwoner.

(ZB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier