Zomerzoektocht ‘Het Woord Van Wervik’

Redactie KW

Maandag vangt de eerste editie van de zomerzoektocht ‘Het Woord Van Wervik’ aan. Elke maandag, woensdag en vrijdag komt op de Facebookpagina van Toerisme Wervik en de stad Wervik een opgave. Wie het woord raadt, krijgt een gratis luchtballonvaart.

De zomerzoektocht is een ideale gelegenheid om op ontdekking te gaan in eigen stad en om meer te vernemen over plekjes waar je vaak gewoon aan voorbij loopt. Het idee komt van Dominiek Druart van vtbKultuur en deskundige toerisme Kris Deronne. “Vorig jaar was er De Stoel in Wervik”, aldus Dominiek. “Toen moest men niet naar de locatie komen, dit keer is het wel de bedoeling.”

Cadeaubonnen

“Wervik zal deze zomer in de ban zijn van het woord. De oplossing is geen gezegde of spreuk. Het is één woord dat bestaat uit maar liefst 18 letters. Een woord dat enkel maar van toepassing is in Groot-Wervik. Tijdens de Tabaksfeeverkiezing op zondag 5 september gaan we ‘Het Woord Van Wervik’ live bekendmaken.”

De winnaar wint een luchtballonvaart voor twee personen. Er zijn ook Wervikse cadeaubonnen ter waarde van 75 en 50 euro te winnen. Deelnemen kan tot eind augustus en is gratis. Meer info op www.wervik.be/hetwoordvanwervik

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier