Zomerwerking boeide meer dan 1.500 geïnteresseerden

Alle activiteiten vonden plaats in bubbels. © JM
Redactie KW

De zomerwerking van de Ardooise jeugddienst en de sportdienst maakte een gunstige evaluatie van het eerste deel van de grote vakantie. Met meer dan 1.500 ingeschrevenen op de activiteiten was de interesse groot.

“Belangrijk is dat alles in veilige omstandigheden verliep. Zowel de sportkampen, de jeugdactiviteiten op het ravotterke als de kleuterkampen in de Zonnebloem verliepen volgens de voorschriften van de veiligheidsraad”, zeggen Joris Vandewynckel van de sportdienst en Tobias Callewaert van de jeugddienst.

Nu is het even op adem komen, gezien heel wat kinderen op en met vakantie zijn. Maar vanaf begin augustus schiet de werking opnieuw uit de startblokken. Zowel de sportdienst als de jeugddienst hopen er op dat deze veilige werking kan gehandhaafd blijven om de kinderen een kommerloze tweede vakantiehelft te kunnen bezorgen.

Vanaf 17 augustus staan nog drie sportkampen op het menu. Van 3 augustus tot 28 augustus wordt de speelpleinwerking weer georganiseerd. Inschrijven via www.ardooie.be is verplicht indien je wenst deel te nemen. (JM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier