Zomervariaties in Steenkerke met éénmalig optreden van Cie BalanceToi

© JTV
Redactie KW

Maandagnamiddag kon een beperkt publiek genieten van de eerste Zomervariaties van de Dienst Toerisme (Visit Veurne) van de stad Veurne. Voor de gelegenheid hadden de organisatoren gekozen voor deelgemeente Steenkerke. Daar kon in open lucht en elk in een eigen bubbel genoten worden van de Cie BalanceToi compagnie. Door de coranacrisis zou dit hun enige optreden zijn deze zomer, verklaarden ze na afloop van hun gesmaakte voorstelling.

Het gezelschap bestaat uit een groep van 3 artiesten, afgestudeerd aan de internationale circus-en theaterschool CAU in Granada. Alhoewel ze niet op hetzelfde moment uit de school kwamen, hebben ze elkaar teruggevonden om samen de Compagnie BalanceToi aan het begin van de zomer 2016 op te richten.

De drie gepassioneerde artiesten springen en schommelen op de piste. Ze worden meegesleept door hun drang de toeschouwers hun meest adembenemende figuren voor te stellen. Deze zomer staan er nog drie optredens gepland in het kader van de ‘Zomervariaties’. Tickets en info: www.zomervariaties.be of infotoerisme@veurne.be

(JTV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier