Zomerse Waregem Koerse Music-avonden lokken veel volk naar Park Baron Casier

Ook maandagavond zakte er opnieuw een massa mensen af naar Park Baron Casier voor Waregem Koerse Music. Zaterdagavond kwamen zeker 7.000 mensen genieten van de gratis optredens, wat een absoluut record is.

© PNW

Nadat Delvis, ‘t Hof Van Commerce en Discobar Galaxie zaterdag het beste van zichzelf gaven in het park, was het vanavond de beurt aan OT (Olivia Trappeniers) en Laura Tesoro. Olivia Trappeniers is bekend van het VTM-programma The Voice van Vlaanderen en Laura Tesoro vertegenwoordigde in 2016 ons land op het Eurovisiesongfestival. Om 23.00 uur sloot Regi de avond af met een spetterende dj-set.

Dit jaar waren er ook enkele vernieuwingen: het concept van de twee avonden bleef hetzelfde, maar de naam wijzigde dus naar Waregem Koerse Music. Ook de concessie voor de catering tijdens De Kleinste Steeple, Waregem Koerse Music en wereldfestival Mabatobato kwam dit jaar in handen van bar-bistro Baron Casier, dat daarvoor samenwerkt met brouwerij Haacht. De nieuwe uitbaters kozen er bovendien voor om te werken met herbruikbare bekers. Daarvoor betaal je 1,5 euro waarborg, die je terugkrijgt bij het inleveren van de beker.

De organisatie hamerde er ten slotte nog op om geen rugzakken, grote handtassen of frigoboxen mee te brengen naar Park Baron Casier. Er zijn controles door security-agenten aan alle ingangen van het stadspark.

(PNW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.