https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Zomers suppen en yoga volgen in ‘t Spaans Tolhuis

Leren suppen kan je deze zomer op het kanaal Oostende-Brugge.(foto LIN)
Laurette Ingelbrecht
Laurette Ingelbrecht Medewerker KW

Ook ‘t Spaans Tolhuis, bij de sluis van Plassendale, bezorgt je een fijne zomer. Je ka er sup-initiaties volgen of in de tuin een uurtje aan yoga doen met Gael Vandenbussche.

Joke Debever en Peter Velle van ‘t Spaans Tolhuis bieden er enkele unieke activiteiten aan. Een eerste vindt plaats op het water: suppen. “Dat is gewoon Stand Up Paddlen, op een dik en stabiel surfbord waar je bijna niet kunt afvallen. Amanzie organiseert deze zomer op de laatste zondag van juli, augustus en september van 14.30 tot 16.30 uur een initiatie/tour met vertrek en aankomst aan ‘t Spaans Tolhuis”, legt Peter Velle uit. “Tijdens de sessies wordt kort de basis uitgelegd. Daarna maak je een tocht van 5 tot 6 kilometer.” Er is plaats voor maximum 15 personen. In geval van meer inschrijvingen wordt van 11.45 uur tot 13.45 uur een extra sessie ingelast. De deelname, inclusief drankje, gebruik van sup, peddel, leash, reddingsvest, wetsuit en professionele begeleiding, kost 25 euro. Inschrijven kan via info@amanzie.be.

Uurtje yoga

Deze zomer organiseert Gael Vandenbussche elke zondagvoormiddag een uurtje down-to-earth yoga voor alle leeftijden in de tuin van ‘t Spaans Tolhuis. De kostprijs bedraagt 8 euro per persoon en per sessie. Inschrijven niet nodig. Bij regen is er geen les. Info: yogametgael@yahoo.com

Info ‘t Spaans Tolhuis: 0473 77 83 28 – www.spaanstolhuis.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten