Zoektocht naar vermiste 84-jarige Kuurnenaar Carlos De Jode, burgemeester doet oproep aan inwoners

De politie is op zoek naar de 84-jarige Carlos De Jode uit de Leiestraat in Kuurne. Hij verliet in de nacht van dinsdag op woensdag zijn huis en sindsdien ontbreekt elk spoor van de man.


In de nacht van dinsdag 27 op woensdag 28 oktober vertrok de 84-jarige Carlos De Jode bij hem thuis in de Leiestraat in Kuurne. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. De politie verspreidt nu een opsporingsbericht naar de tachtiger.

Carlos De Jode is ongeveer 1 meter 76 lang, normaal gebouwd en kaal. Op het moment van zijn verdwijning droeg hij vermoedelijk een jeansbroek, een grijs hemd met een licht en klein motief en een donkere jas. De man heeft geen tanden meer, zijn bril droeg hij niet op het moment van zijn verdwijning.

De 84-jarige Kuurnenaar kan verward en gedesoriënteerd overkomen. Bovenop de inzet van tal van politiemensen worden ook speurhonden, de helikopter en de scheepvaartpolitie op de Leie ingezet. Iedereen zet alles op alles om Carlos terug te vinden.

Oproep aan inwoners

Wie meer informatie heeft over Carlos of hem woensdag nog heeft gezien, kan contact opnemen met de speurders via het gratis nummer 0800 30 30 0 of het verkorte nummer 1701 van de politiezone Vlas. Ook via dit online formulier van de politie kan je eventuele tips doorspelen.

Maar daarnaast doen de politie en burgemeester Francis Benoît nu ook een oproep naar alle inwoners van Kuurne en ook Harelbeke. Zij vragen aan iedereen om op zijn eigendom of domein zelf te gaan kijken in tuinhuizen, garageboxen, stallen, schuren, boten, vijvers, beken … kortom alle plaatsen waar iemand ongemerkt zou kunnen naar binnen zijn gegaan of in kan zijn terecht gekomen …

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.