In Beernem is dinsdagmorgen een nieuwe zoektocht gestart naar de al sinds 3 augustus vermiste vrouw Monique Willart. De Cel Vermiste Personen zocht samen met een duikersploeg van de brandweer en met ondersteuning van lokale politie 't Houtsche in en rond een visvijver nabij de Smallemate in Beernem, bij de oprit naar de autosnelweg richting Oostende.

Diverse acties zonder resultaat

De vijver werd volledig doorzocht, maar die zoektocht leverde geen resultaat op. Er waren eerder al diverse acties naar de vrouw uit Beernem. Enkele dagen na haar verdwijning werd het gebied tussen de E40 en het kanaal Gent-Brugge-Oostende al afgezocht, onder meer met gebruik van speurhonden en een politiehelikopter. Onlangs werd er ook nog gezocht in het Bulskampveld. Momenteel zijn er nog geen plannen om op andere locaties te zoeken.

(lees verder onder de foto)

Monique Willaert, die Nederlandse roots heeft, is spoorloos sinds ze op zaterdag 3 augustus haar woning in de Stationsstraat in Beernem verliet.

Monique Willart, die Nederlandse roots heeft, is spoorloos sinds ze op zaterdag 3 augustus haar woning in de Stationsstraat in Beernem verliet. Monique Willart werkte enige tijd bij de dienst Leefmilieu van de Stad Brugge, waar ze actief was in het stadslabo en onder meer geluidsmetingen verrichte. De zoekactie heeft tot nu toe nog geen succes opgeleverd. Monique is ongeveer 1,70 meter lang en normaal gebouwd. Ze heeft blond haar en blauwe ogen. (PDV/JRO)

Hebt u Monique Willart nog gezien of weet u waar ze zich bevindt, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800/30300. U kan getuigen via opsporingen@police.belgium.eu. U kan het bericht nalezen op www.politie.be

In Beernem is dinsdagmorgen een nieuwe zoektocht gestart naar de al sinds 3 augustus vermiste vrouw Monique Willart. De Cel Vermiste Personen zocht samen met een duikersploeg van de brandweer en met ondersteuning van lokale politie 't Houtsche in en rond een visvijver nabij de Smallemate in Beernem, bij de oprit naar de autosnelweg richting Oostende. De vijver werd volledig doorzocht, maar die zoektocht leverde geen resultaat op. Er waren eerder al diverse acties naar de vrouw uit Beernem. Enkele dagen na haar verdwijning werd het gebied tussen de E40 en het kanaal Gent-Brugge-Oostende al afgezocht, onder meer met gebruik van speurhonden en een politiehelikopter. Onlangs werd er ook nog gezocht in het Bulskampveld. Momenteel zijn er nog geen plannen om op andere locaties te zoeken.(lees verder onder de foto)Monique Willart, die Nederlandse roots heeft, is spoorloos sinds ze op zaterdag 3 augustus haar woning in de Stationsstraat in Beernem verliet. Monique Willart werkte enige tijd bij de dienst Leefmilieu van de Stad Brugge, waar ze actief was in het stadslabo en onder meer geluidsmetingen verrichte. De zoekactie heeft tot nu toe nog geen succes opgeleverd. Monique is ongeveer 1,70 meter lang en normaal gebouwd. Ze heeft blond haar en blauwe ogen. (PDV/JRO)