Xena zong in 2015 mee met het nummer 'I will always love you' van Whitney Houston in Belgium's Got Talent. Daarmee pakte ze heel Vlaanderen in, de rest van de wereld volgde. Na haar passage in Belgium's Got Talent kwam er zelfs een Japanse televisieploeg naar Oostende om er een reportage te maken over haar. Overal in de wereld werd Lady Xena een hit. De auditie van de zingende hond werd zelf meer dan vijf miljoen keer bekeken op YouTube. Xena haalde net de finale niet.

Woensdag overleed Xena nadat ze al twee jaar sukkelde met haar leverwaarden. "We zijn er kapot van", snikken Mike en Daphnée. "Haar leverwaarden zijn haar fataal geworden. Ze werd nochtans opgevolgd met medicatie en door labo's, maar het mocht niet baten. In principe had ze door de medicijnen nog zeker enkele jaren kunnen leven, maar zondag stortte ze in elkaar. We hebben haar meteen naar het Universitair ziekenhuis van Gent gebracht. Daar hebben de dokters gezien dat ze twee bloedklonters had die reeds gestold waren. Ze had er een aan haar milt en een aan haar lever. De dokters deden er alles aan om haar leven te redden, maar Xena was te zwak geworden. Woensdag overleed ze. We bleven bij haar tot haar laatste zucht. Verschrikkelijk... Xena was ons kind, ons alles... Ze heeft voor altijd een plaatsje in het diepst van ons hart."

Onze Lady Xena is deze avond overleden. We hebben er alles aan gedaan om haar te helpen, maar mocht nie baten.We zullen onze dochter zo hard missen slaapzacht lady😭😭😭😭❤️❤️❤️

Geplaatst door Lady Xena de hond van BGT is de max op Donderdag 19 september 2019

Ondertussen lopen de steunbetuigingen voor Lady Xena op sociale media binnen. Niet alleen uit België, maar zelfs uit Mexico. Dat Lady Xena graag gezien werd staat vast. "Ze was speciaal. Er was geen enkele hond zoals zij. Na de service in ons restaurant in Oostende lieten we haar dikwijls zingen voor onze klanten. Xena was meer dan een hond. We zullen haar verschrikkelijk hard missen. Geen enkel ander dier zal haar ooit kunnen vervangen want Xena is onvervangbaar. We willen graag nog dierenartsenpraktijk Maya bedanken voor alles wat ze de laatste dagen gedaan heeft voor ons meisje, maar ook iedereen die ons gesteund heeft tijdens de laatste dagen van haar leven", klinkt het nog bij Mike en Daphnée.

Xena zong in 2015 mee met het nummer 'I will always love you' van Whitney Houston in Belgium's Got Talent. Daarmee pakte ze heel Vlaanderen in, de rest van de wereld volgde. Na haar passage in Belgium's Got Talent kwam er zelfs een Japanse televisieploeg naar Oostende om er een reportage te maken over haar. Overal in de wereld werd Lady Xena een hit. De auditie van de zingende hond werd zelf meer dan vijf miljoen keer bekeken op YouTube. Xena haalde net de finale niet.Woensdag overleed Xena nadat ze al twee jaar sukkelde met haar leverwaarden. "We zijn er kapot van", snikken Mike en Daphnée. "Haar leverwaarden zijn haar fataal geworden. Ze werd nochtans opgevolgd met medicatie en door labo's, maar het mocht niet baten. In principe had ze door de medicijnen nog zeker enkele jaren kunnen leven, maar zondag stortte ze in elkaar. We hebben haar meteen naar het Universitair ziekenhuis van Gent gebracht. Daar hebben de dokters gezien dat ze twee bloedklonters had die reeds gestold waren. Ze had er een aan haar milt en een aan haar lever. De dokters deden er alles aan om haar leven te redden, maar Xena was te zwak geworden. Woensdag overleed ze. We bleven bij haar tot haar laatste zucht. Verschrikkelijk... Xena was ons kind, ons alles... Ze heeft voor altijd een plaatsje in het diepst van ons hart."Ondertussen lopen de steunbetuigingen voor Lady Xena op sociale media binnen. Niet alleen uit België, maar zelfs uit Mexico. Dat Lady Xena graag gezien werd staat vast. "Ze was speciaal. Er was geen enkele hond zoals zij. Na de service in ons restaurant in Oostende lieten we haar dikwijls zingen voor onze klanten. Xena was meer dan een hond. We zullen haar verschrikkelijk hard missen. Geen enkel ander dier zal haar ooit kunnen vervangen want Xena is onvervangbaar. We willen graag nog dierenartsenpraktijk Maya bedanken voor alles wat ze de laatste dagen gedaan heeft voor ons meisje, maar ook iedereen die ons gesteund heeft tijdens de laatste dagen van haar leven", klinkt het nog bij Mike en Daphnée.