Zing mee met Jettie Pallettie, Christoff, De Romeo’s, Lindsay, Laura Lynn… in het Rhodesgoed

Jettie Pallettie, samen met Wim en Hilde van het Rhodesgoed in Kachtem. © PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Al acht jaar kan je in het Rhodesgoed in Kachtem terecht voor een heerlijke maaltijd, gecombineerd met een optreden van een artiest. Ook in het najaar van 2020 én in het voorjaar van 2021 staan er klinkende namen op de affiche. Wim en Hilde Degezelle-Donck van het Rhodesgoed hopen dat corona geen roet in het eten gooit, zodat alle vastgelegde optredens wel degelijk kunnen plaatsgrijpen.

“De verkoop is goed gestart”, glundert Hilde. “Van zodra we de namen en data’s online zetten, kregen we al heel wat aanvragen binnen. De eerste avond met Christoff is zelfs al zo goed al volgeboekt. Dat is ook een bewijs dat de mensen nog altijd graag ‘uit hun kot’ komen om te genieten van niet alleen een heerlijke maaltijd, maar ook van een leuke avond vol gezelligheid én een optreden van een bekend artiest. Ons concept is kleinschalig en in deze coronatijden is dat een pluspunt. Bij ons treden enkel maar toppers op”, vertelt Hilde verder. “Er staan er veel op onze affiche, waaronder Jettie Pallettie, Lindsay, Christoff, De Romeo’s, Frank Galan. Dit jaar zijn er ook voor de eerste keer optredens van Laura Lynn, Willy Sommers, Wim Soutaer & Charles Van Domburg..

Christoff staat maar liefst twee avonden op het podium van het Rhodesgoed in Kachtem.
Christoff staat maar liefst twee avonden op het podium van het Rhodesgoed in Kachtem.© PADI/Jens

In de voorbije jaren maakten Hilde en Wim al veel mee. Een anekdote : “Paul Severs wordt gemist. Hij stopte nooit met zingen. Hij was geboekt voor 50 minuten, maar hij stond na anderhalf uur nog altijd op het podium. Je kon nadien ook nog urenlang ‘zeveren’ met Paul. Tijdens zijn laatste optreden bemerkten we al dat hij verzwakt was. Dat was Paul niet meer, zoals we hem kenden. Hij is er niet meer, maar voor ons zal hij altijd een Grote Mijnheer blijven. Om iedereen, maar dan ook iedereen van zijn stoel te krijgen en mee te laten dansen, moet je wel een super artiest zijn.”

Ook De Romeo's komen langs om het publiek te vermaken.
Ook De Romeo’s komen langs om het publiek te vermaken.© PADI/Jens

De data’s van de dinners met aansluitend een optreden : Jettie Pallettie (woensdag 7 oktober), Christoff (woensdag 14 oktober), Lindsay (woensdag 18 november), Christoff (woensdag 25 november), Frank Galan (woensdag 2 december), De Romeo’s (woensdag 27 januari), Willy Sommers (woensdag 24 februari), Laura Lynn (woensdag 10 maart), Wim Soutaer en Charles Van Domburg (woensdag 31 maart). Aperitief, voorgerecht met drankje, hoofdgerecht met drankje, dessertje met koffie en daarna optreden. Betaalde reservaties worden niet terug betaald. Ook op woensdag 10 februari is er een schitterende travestieshow met The Sensations, gekoppeld aan een etentje. Belangrijk om weten is dat àlle optredens worden georganiseerd volgens de geldige coronamaatregelen. (PADI)

Info en prijzen : www.rhodesgoed.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.