Zesde samenkomst oud-personeelsleden Home Georges Theunis in Oostduinkerke

De organisatoren Jenny en Trees samen met de de aanwezige personeelsleden op rust poseerden wat graag voor de traditionele groepsfoto. © JTY
Redactie KW

Op zaterdag 6 oktober kwamen 34 collega’s op rust van Home Georges Theunis uit Oostduinkerke bijeen in ‘t Spaans Kwartier in Izenberge voor hun jaarlijks feestmaal.

De organisatoren, Jenny en Trees, hadden opnieuw gezorgd voor een hartelijk onthaal vergezeld van een creatieve attentie die tegelijkertijd een hint was om de plaats aan de tafels te vinden. Zo kregen de feestelijk gedekte tafels nog een extra kleurrijk tintje.

Dit jaar waren er geen nieuwe oud-collega’s aanwezig maar de trouwe abonnees tekenden opnieuw present. Met de opkomst waren de organisatoren best tevreden.

In juni heeft de groep moeten afscheid nemen van ‘Denisje’, de oudste collega die er vanaf de allereerste reünie bij was. Na de apero en de traditionele groepsfoto liet iedereen zich opnieuw culinair verwennen door het team van het Spaans Kwartier.

De organisatoren Jenny en Trees konden weer met dankbaarheid terugblikken op deze geslaagde zesde reünie die tot in de late uurtjes duurde.

(JTY)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier