In de periode van 12 tot en met 18 augustus werd bij 51 mensen een coronabesmetting vastgesteld. In de gemeenten Avelgem, Wielsbeke en Spiere-Helkijn waren er de voorbije week geen nieuwe besmettingen.

In Kortrijk werden dinsdag 2 positieve tests afgenomen. In Zwevegem en in Wervik waren er telkens 2 nieuwe besmettingen. In Kuurne, Harelbeke, Deerlijk, Wevelgem, Anzegem, Avelgem, Spiere-Helkijn, Wielsbeke, Waregem, Lendelede en Menen werden er maandag geen positieve testen afgenomen.

Het aantal besmettingen op weekbasis, van 12 tot en met 18 augustus, bedraagt: Kortrijk 12, Kuurne 2, Harelbeke 6, Deerlijk 1, Zwevegem 5, Wevelgem 3, Anzegem 3, Avelgem 0, Spiere-Helkijn 0, Wielsbeke 0, Waregem 1, Lendelede 1, Menen 9 en Wervik 9.

Deze cijfers zijn de meest recente en geverifieerde cijfers van de W13, de vereniging van de 14 OCMW's van Zuid-West-Vlaanderen in samenwerking met de Huisartsenkring Zuid-West-Vlaanderen. (MVM)

In de periode van 12 tot en met 18 augustus werd bij 51 mensen een coronabesmetting vastgesteld. In de gemeenten Avelgem, Wielsbeke en Spiere-Helkijn waren er de voorbije week geen nieuwe besmettingen. In Kortrijk werden dinsdag 2 positieve tests afgenomen. In Zwevegem en in Wervik waren er telkens 2 nieuwe besmettingen. In Kuurne, Harelbeke, Deerlijk, Wevelgem, Anzegem, Avelgem, Spiere-Helkijn, Wielsbeke, Waregem, Lendelede en Menen werden er maandag geen positieve testen afgenomen. Het aantal besmettingen op weekbasis, van 12 tot en met 18 augustus, bedraagt: Kortrijk 12, Kuurne 2, Harelbeke 6, Deerlijk 1, Zwevegem 5, Wevelgem 3, Anzegem 3, Avelgem 0, Spiere-Helkijn 0, Wielsbeke 0, Waregem 1, Lendelede 1, Menen 9 en Wervik 9.Deze cijfers zijn de meest recente en geverifieerde cijfers van de W13, de vereniging van de 14 OCMW's van Zuid-West-Vlaanderen in samenwerking met de Huisartsenkring Zuid-West-Vlaanderen. (MVM)