Zelfstandigen uit Beveren-Leie vieren nieuwe vereniging met eindejaarsactie

Bezo: dat is de naam van de nieuwe vereniging Beverse Zelfstandige Ondernemers, die meteen ook uitpakt met een eerste eindejaarsactie om de lokale economie in de Waregemse deelgemeente tijdens een van de belangrijkste periodes van het jaar te ondersteunen. Wie er vanaf maandag 8 december tot zondag 20 januari gaat shoppen, maakt kans op een mooie prijs.

Sabine Kerkhove en Pol Meerschman organiseren een eindjaarsactie voor Bezo. © HDV

“De voorbije zomer hebben we met enkele collega-zelfstandigen Bezo opgericht met de bedoeling activiteiten en evenementen te organiseren voor de handelaars en winkeliers van Beveren-Leie”, licht woordvoerder Pol Meerschman toe. “Het nieuwe comité wil de vijfhonderd ondernemers die de Waregemse deelgemeente rijk is niet alleen verenigen. Maar ook interessante initiatieven aanbieden, die alleen maar positief kunnen zijn voor onze lokale economie. De eindejaarsactie is er een van. Het gaat erom dat wij het eindejaarsshoppen in eigen gemeente promoten en stimuleren. Wie dat doet, maakt kans op een mooie beloning“, geeft Pol Meerschman mee.

Bebrona

Tot nog toe zijn al een zestigtal zelfstandigen lid van Bezo. Die gaan bijgevolg ook deelnemen aan de actie, die bestaat uit een tombola waarvan de trekking plaats vindt op zondag 3 februari tijdens de handelsbeurs Bebrona. Daarvoor moeten de shoppende klanten hun lotjes indienen die ze zullen ontvangen wanneer ze bij de deelnemende winkels en handelszaken gaan shoppen. Het aankoopbedrag bepaalt het aantal lotjes.

“Ook wie koopt op de woensdagnamiddagmarkt, krijgt van de deelnemende marktkramers lotjes voor zijn aankopen”, aldus Pol Meerschman. “Op die manier willen wij het volledige lokale handelsleven bereiken en iedereen erop attent maken dat de middenstand in Beveren-Leie nog altijd actief is. Alle deelnemers aan de actie krijgen van ons stickers waarmee ze de klanten duidelijk maken dat ze bij hen moeten zijn. Tijdens de beurs Brebona trekken wij de winnaars van de drie hoofdprijzen. De winnende nummers voor de andere prijzen worden via de site van Bezo bekend gemaakt of zullen in het lokale Beverblaadje staan.” (DJW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.