Het is druk in Sea Life: deze week komen er 42 scholen op bezoek. De zeeleeuwen zijn sinds maandag terug - drie weken later dan gepland, maar wel nog net op tijd voor de start van de paasvakantie. "De week daarvoor is het hier ook altijd extra druk met al die scholen die dan op bezoek komen. We wilden dit moment daarom graag nog eens aangrijpen om te tonen hoe je best omgaat met de zeehondjes op het strand", zegt Nicola Hamilton, general manager van Sea Life Blankenberge.

De schoolkinderen die daar donderdag op bezoek waren, toonden voor hoe een gezond zeehondje erbij ligt: in banaanhouding. Momenteel is er met acht zeehondjes ook weer een piek in het opvangcentrum. "Maar binnenkort worden er daarvan enkele vrijgelaten", klinkt het nog. De renovatie van het zeeleeuwenverblijf kostte in totaal zo'n 500.000 euro, er werd ook extra geïnvesteerd in toegankelijkheid.

(WK)

Het is druk in Sea Life: deze week komen er 42 scholen op bezoek. De zeeleeuwen zijn sinds maandag terug - drie weken later dan gepland, maar wel nog net op tijd voor de start van de paasvakantie. "De week daarvoor is het hier ook altijd extra druk met al die scholen die dan op bezoek komen. We wilden dit moment daarom graag nog eens aangrijpen om te tonen hoe je best omgaat met de zeehondjes op het strand", zegt Nicola Hamilton, general manager van Sea Life Blankenberge. De schoolkinderen die daar donderdag op bezoek waren, toonden voor hoe een gezond zeehondje erbij ligt: in banaanhouding. Momenteel is er met acht zeehondjes ook weer een piek in het opvangcentrum. "Maar binnenkort worden er daarvan enkele vrijgelaten", klinkt het nog. De renovatie van het zeeleeuwenverblijf kostte in totaal zo'n 500.000 euro, er werd ook extra geïnvesteerd in toegankelijkheid.(WK)