Natasja Goossen (47) was donderdagmiddag op weg naar huis toen ze met haar rolstoel vast kwam te zitten in de treinsporen ter hoogte van de Wandelaarstraat. Wat ze ook probeerde, haar voorwielen geraakten niet meer uit de sporen. Verscheidene wagens passeerden terwijl zij op straat vast stond. Tot er iemand stopte en haar hielp. "Die man zette zijn wagen een beetje aan de kant en tilde me eruit", zegt ze. "Geen idee hoe lang ik daar zonder hem nog zou gestaan hebben."

Voor ik het wist, zat ik vast en kon geen kant meer uit

De mindervalide vrouw kampt met artrose, jicht en osteoporose. Daarom is ze op haar rolstoel aangewezen om het huis uit te gaan. Donderdagmiddag kwam ze van de tram en wilde ze naar huis in de Vissersstraat. Maar omdat ze niet eigenhandig op het trottoir geraakt, besloot ze om dat kleine eindje langs de weg te rijden. "Maar voor ik het wist, zat ik dus vast en kon ik geen kant meer uit", zegt ze. "Ik raakte in paniek. Ik wist wel dat dat spoor niet bepaald vaak gebruikt werd, maar ook de auto's passeerden me. Het was heel beangstigend om daar te staan."

Natasja's reddende engel tilde haar op en bracht haar zelfs tot bij haar voordeur. Een gebaar dat de vrouw niet licht zal vergeten. "Ik denk dat het de eerste keer is dat iemand mij spontaan hielp met mijn rolstoel", zegt ze. "En dat deed mij enorm veel deugd. Die man stopte zomaar en was enorm lief."

Maar omdat Natasja zo in paniek was, vergat ze haar helper ook te bedanken. Het enige wat ze weet is dat het vermoedelijk om een dertiger gaat en dat de man een petje en een kabeltrui droeg. "Ik zou hem nog heel graag persoonlijk willen bedanken. Dat is het minste dat ik terug kan doen. Maar omdat ik zo in paniek was, ben ik het toen vergeten. Die man is ook snel vertrokken omdat zijn wagen op straat stond."

Wie zich in het verhaal herkent, kan Natasja bereiken via blackrose20@hotmail.be.

(TLG - GF)

Natasja Goossen (47) was donderdagmiddag op weg naar huis toen ze met haar rolstoel vast kwam te zitten in de treinsporen ter hoogte van de Wandelaarstraat. Wat ze ook probeerde, haar voorwielen geraakten niet meer uit de sporen. Verscheidene wagens passeerden terwijl zij op straat vast stond. Tot er iemand stopte en haar hielp. "Die man zette zijn wagen een beetje aan de kant en tilde me eruit", zegt ze. "Geen idee hoe lang ik daar zonder hem nog zou gestaan hebben."De mindervalide vrouw kampt met artrose, jicht en osteoporose. Daarom is ze op haar rolstoel aangewezen om het huis uit te gaan. Donderdagmiddag kwam ze van de tram en wilde ze naar huis in de Vissersstraat. Maar omdat ze niet eigenhandig op het trottoir geraakt, besloot ze om dat kleine eindje langs de weg te rijden. "Maar voor ik het wist, zat ik dus vast en kon ik geen kant meer uit", zegt ze. "Ik raakte in paniek. Ik wist wel dat dat spoor niet bepaald vaak gebruikt werd, maar ook de auto's passeerden me. Het was heel beangstigend om daar te staan."Natasja's reddende engel tilde haar op en bracht haar zelfs tot bij haar voordeur. Een gebaar dat de vrouw niet licht zal vergeten. "Ik denk dat het de eerste keer is dat iemand mij spontaan hielp met mijn rolstoel", zegt ze. "En dat deed mij enorm veel deugd. Die man stopte zomaar en was enorm lief."Maar omdat Natasja zo in paniek was, vergat ze haar helper ook te bedanken. Het enige wat ze weet is dat het vermoedelijk om een dertiger gaat en dat de man een petje en een kabeltrui droeg. "Ik zou hem nog heel graag persoonlijk willen bedanken. Dat is het minste dat ik terug kan doen. Maar omdat ik zo in paniek was, ben ik het toen vergeten. Die man is ook snel vertrokken omdat zijn wagen op straat stond."Wie zich in het verhaal herkent, kan Natasja bereiken via blackrose20@hotmail.be.(TLG - GF)