Zanger Bram Verstappen trekt van oprit naar oprit in heel Vlaanderen

Bram was als eerste bij Danny De Paepe en Karina Rau in Oostende. (foto JRO)
Jeffrey Roos
Jeffrey Roos Medewerker KW

Zanger Bram Verstappen is momenteel bezig met een muziektour door Vlaanderen. ‘Not done’ in deze tijden zou men zeggen, maar daar heeft hij wat op gevonden.

Bram Verstappen, beter bekend onder zijn artiestennaam ‘Meermens’, is woensdag vertrokken voor een muziektour door Vlaanderen. Hij trekt van oprit naar oprit en speelt er op een coronaveilige manier muziek, voor iedereen die dat wil. Daarmee wil hij zijn collega artiesten motiveren om toch niet te stoppen met muziek maken. Daarnaast wil hij ook het publiek aansporen om muziek te blijven beluisteren.

“Artiesten kunnen in deze sombere dagen alle steun gebruiken die ze krijgen”, zucht Bram. “Het is een jaar om snel te vergeten en ook volgend jaar ziet er nog niet meteen rooskleurig uit. Laten we hopen dat we snel opnieuw op de planken kunnen staan.”

Bram, in het dagelijks leven werkzaam in het onderwijs, zag tijdens de herfstvakantie zijn kans schoon om een reisje te plannen.

Reizen en muziek

“Ook dat plan valt dus in het water, want reizen zit er momenteel niet in. Dan bleef de vraag hoe ik mijn reisplannen kon combineren met muziek”, gaat Bram verder. “Ik hoor van heel veel mensen dat ze het jammer vinden dat ze niet meer naar mijn optredens kunnen komen. Daarom vatte ik het idee op om zelf naar het publiek te gaan.”

Bram kreeg al heel wat aanvragen binnen. Het verste punt ligt in Limburg. “Ik doe dat trouwens volledig gratis, al mag men altijd een kleine bijdrage leveren”, lacht Bram.

Wie Bram wil boeken stuurt een mailtje naar meermens.info@gmail.com of surft naar de Facebookpagina www.facebook.com/meermens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier