Zanger Angelo Martinez voelt zich al thuis in Ingelmunster

Angelo Martinez nam tijdelijk zijn intrek bij zijn mama in Ingelmunster. (foto FODI)
Redactie KW

De Brigandsgemeente heeft er sinds enkele weken een nieuw muzikaal talent bij. Vlaamse zanger Angelo Martinez nam tijdelijk zijn intrek bij zijn moeder op de Vlaswijk. “In mijn vrije tijd vind je me terug op een terrasje in de gemeente.”

Andy Reivan, Chris Reilhof, De Wilfrieds, Wayne… Het zijn maar enkele namen van artiesten die onze gemeente rijk is. Daar komt er nu met de 23-jarige Michael Vanbrabant, alias Angelo Martinez nog eentje bij. Hij nam tijdelijk zijn intrek bij zijn moeder Eveliene Debrouwere en partner Nico Bostoen op de Vlaswijk. Angelo zag het levenslicht in Kortrijk, groeide met zijn ouders op in Harelbeke en Waregem. Samen met zijn moeder en partner woonde hij ook in Roeselare en Izegem. Met zijn vriendin en zoontje Dégano (4) verhuisde hij naar Wetteren en later naar Destelbergen. Nu woont hij in de Brigandsgemeente.

“Ik zing het liefst hits uit Nederland, daar ben ik echt gek op”

“Mijn vader, Michael Angelo, zong al nog voor ik geboren werd. Ik kreeg het dus met de paplepel ingegeven. Mijn vader was de tweede beste Elvis-imitator. Ik was pas zes toen ik al op het podium stond. Twee jaar later ging ik mee met mijn vader naar optredens. Ik kwam toen ook in het VTM-programma ‘2 x Anders’ van Paul Jambers. Toen ik acht jaar was, mocht ik enkele nummers zingen in Het Feestpaleis in Beervelde. Op mijn 18de besloot ik muzikaal op eigen benen te staan. Intussen waren mijn ouders helaas ook gescheiden. Ik krijg altijd veel steun van mijn pluspapa Nico, maar mijn vader heeft mij wel de knepen van de showbizz aangeleerd”, vertelt Angelo Martinez, die vorig jaar begin september zijn eerste single ‘Als ik even in je ogen kijk’ voorstelde in Den Toerist in Meulebeke. Normaal moest zijn tweede single er al zijn, maar wegens de lockdown werd dat uitgesteld naar eind september/begin oktober.

Nederlandse hits

Angelo voelt zich al goed thuis in onze gemeente. “De Vlaswijk is een toffe buurt. In mijn vrije tijd doe ik graag een terrasje, onder meer bij De Middenstand in Ingelmunster waar ik ook regelmatig op het podium sta”, aldus Angelo, die tijdens zijn optredens eveneens liedjes van André Hazes, Tom Jones, Engelbert Humperdinck, Tino Martin zingt. “Ik zing graag Nederlandse hits, daar ben ik gek op”, besluit de nieuwe Brigandsbewoner. (Patrick D.)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten