Guido Lombaert werd op 8 november 1942 in Leke geboren. Hij trouwde met Annie De Coster. Het koppel vestigde zich in Zandvoorde en kreeg een dochter, Gwendoline, getrouwd met Bart Lambert. Er zijn twee kleindochters, Margot en Lara.

Als onderwijzer in Zandvoorde werd Guido er een bijzonder bekend figuur. Hij was er actief in het verenigingsleven en was ook jarenlang de trouwe medewerker van onze krant De Zeewacht. Guido was ook vele jaren secretaris van de Oostendse Persclub. Enkele jaren terug waren Guido en Annie naar Gistel verhuisd.

De uitvaart van Guido Lombaert vindt plaats op vrijdag 10 mei om 15 uur in de aula van het Rouwcentrum vanhooren. Namens de redactie en alle medewerkers bieden we de familie onze oprechte deelneming aan.

(HH)

Guido Lombaert werd op 8 november 1942 in Leke geboren. Hij trouwde met Annie De Coster. Het koppel vestigde zich in Zandvoorde en kreeg een dochter, Gwendoline, getrouwd met Bart Lambert. Er zijn twee kleindochters, Margot en Lara.Als onderwijzer in Zandvoorde werd Guido er een bijzonder bekend figuur. Hij was er actief in het verenigingsleven en was ook jarenlang de trouwe medewerker van onze krant De Zeewacht. Guido was ook vele jaren secretaris van de Oostendse Persclub. Enkele jaren terug waren Guido en Annie naar Gistel verhuisd.De uitvaart van Guido Lombaert vindt plaats op vrijdag 10 mei om 15 uur in de aula van het Rouwcentrum vanhooren. Namens de redactie en alle medewerkers bieden we de familie onze oprechte deelneming aan.(HH)