Zaakvoerders Pizz’Arti zoeken overnemers: “We eindigen in schoonheid”

Dieter Degryse stopt met zijn bekend pizzarestaurant.© PN
Dieter Degryse stopt met zijn bekend pizzarestaurant.© PN
Redactie KW

Dieter Degryse en Naomi Vandeviaene, de zaakvoerders van Pizz’Arti op het Boekenplein in Waregem, gaan op zoek naar overnemers voor hun bekende pizzarestaurant. “Wij kiezen ervoor om zelf in schoonheid te kunnen eindigen”, kondigt het koppel aan op hun Facebookpagina.

In januari werd Pizz’Arti nog geroemd met het felbegeerde AVPN-certificaat, dat aangeeft dat je hier een échte Napolitaanse pizza op je bord krijgt. Slechts drie zaken in ons land mogen daarmee uitpakken. Maar door de pandemie en de verplichte sluitingen kon je de pizza’s van Dieter Degryse en Naomi Vandeviaene het grootste deel van dit coronajaar enkel thuis verorberen. Op 20 december houden ze er definitief mee op. “Dan zullen we voor de laatste keer onze oven verhitten. Deze keuze is niet gemakkelijk, maar wij kiezen ervoor om zelf in schoonheid te eindigen”, schrijven ze.

Kandidaten staan klaar

“Wat ooit begon als een zot idee op Waregem Koerse, leidde tot een foodtruck en de derde gecertificeerde pizzeria in België. Een droom die werkelijkheid werd”, klinkt het verder. Meer toelichting wil het koppel voorlopig niet geven bij hun keuze, maar het zware horecajaar zou niet de enige reden zijn. Ook hebben er zich al enkele kandidaat-overnemers aangediend. “Er is momenteel iemand die heel veel interesse heeft, die evenveel van pizza houdt als wij. Mogelijk blijft Pizz’Arti na ons bestaan. Wij maken ons klaar voor een nieuw hoofdstuk”, besluiten ze. (PNW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier