Hij wil op de vijver een kabelbaan installeren voor wakeboarders en waterskiërs, en hij wil ook een aquapark voorzien, een opblaasbaar pretpark op het water. Uit de buurt kwamen verschillende bezorgdheden over zijn plannen. Zo zou de extra recreatie die er aangeboden wordt, te veel gebruikers naar het Vijverhof lokken, en de buurt vreest onder meer mobiliteitsproblemen.

De gemeente heeft nu beslist een vergunning toe te kennen voor beperkte termijn, tot 30 september. Op die manier kan de zaakvoerder deze zomer zijn plannen doorvoeren, en kan de impact op de omgeving na deze zomer geëvalueerd worden. Als de zaakvoerder in de toekomst zijn project wil verder zetten, dan zal hij sowieso een nieuwe aanvraag moeten indienen.

Hij wil op de vijver een kabelbaan installeren voor wakeboarders en waterskiërs, en hij wil ook een aquapark voorzien, een opblaasbaar pretpark op het water. Uit de buurt kwamen verschillende bezorgdheden over zijn plannen. Zo zou de extra recreatie die er aangeboden wordt, te veel gebruikers naar het Vijverhof lokken, en de buurt vreest onder meer mobiliteitsproblemen.De gemeente heeft nu beslist een vergunning toe te kennen voor beperkte termijn, tot 30 september. Op die manier kan de zaakvoerder deze zomer zijn plannen doorvoeren, en kan de impact op de omgeving na deze zomer geëvalueerd worden. Als de zaakvoerder in de toekomst zijn project wil verder zetten, dan zal hij sowieso een nieuwe aanvraag moeten indienen.