Het Sint-Andriesziekenhuis zet volop in op een personeelsbeleid dat de gezondheid van zijn medewerkers centraal stelt. Een van de pijlers is een sterk uitgebouwd fietsbeleid. Dat omvat onder meer de mogelijkheid voor medewerkers om een gratis Sint-Andriesfiets voor woon-werkverkeer te gebruiken of om een nieuwe fiets met een mooie korting aan te kopen.

Elke Vannerom, directeur HRM & organisatie: "Medewerkers die met de fiets naar het werk komen, kunnen die parkeren in een gesloten fietsenstalling met camerabewaking. Er zijn acht oplaadpunten voor elektrische fietsen, twee opladers voor de meest voorkomende merken en een fietspomp aanwezig. Douche, handdoeken en zeep worden gratis ter beschikking gesteld en de medewerkers ontvangen een fietsvergoeding van 0,24 euro per kilometer. Met een goed uitgebouwd fietsbeleid willen we zoveel mogelijk medewerkers aanzetten om met de fiets naar het werk te komen."

Het Sint-Andriesziekenhuis zet volop in op een personeelsbeleid dat de gezondheid van zijn medewerkers centraal stelt. Een van de pijlers is een sterk uitgebouwd fietsbeleid. Dat omvat onder meer de mogelijkheid voor medewerkers om een gratis Sint-Andriesfiets voor woon-werkverkeer te gebruiken of om een nieuwe fiets met een mooie korting aan te kopen.Elke Vannerom, directeur HRM & organisatie: "Medewerkers die met de fiets naar het werk komen, kunnen die parkeren in een gesloten fietsenstalling met camerabewaking. Er zijn acht oplaadpunten voor elektrische fietsen, twee opladers voor de meest voorkomende merken en een fietspomp aanwezig. Douche, handdoeken en zeep worden gratis ter beschikking gesteld en de medewerkers ontvangen een fietsvergoeding van 0,24 euro per kilometer. Met een goed uitgebouwd fietsbeleid willen we zoveel mogelijk medewerkers aanzetten om met de fiets naar het werk te komen."