Vanessa Demeulemeester is sinds jaar en dag begeleidster van yoga voor kinderen. "Ik kom in veel scholen en begeleid ook studiedagen en vergaderingen. Yoga is in deze drukke tijd ideaal om kinderen er even uit te brengen. De nieuwsgierige geiten zijn vandaag toeschouwer en af en toe inspiratiebron.

De kinderboerderij is de ideale plaats voor yoga met geiten. Boer Willem Labeeuw: "De vraag kwam van Vanessa en wij koppelen er het goede doel 'De Warmste Week' aan. De geitenstal is makkelijk om te toveren tot een yogaruimte. Wij zorgen voor het stro en de geiten en Vanessa voor matjes, oefeningen en animatie."

Het ging er best gezellig aan toe. Samen zo'n vijftig deelnemers in de verschillende sessies. Vanessa: "Ik ben heel tevreden en voor geitenyoga is het Bokkeslot op zijn best want deze dieren zijn kinderen gewoon."

(MV)

Vanessa Demeulemeester is sinds jaar en dag begeleidster van yoga voor kinderen. "Ik kom in veel scholen en begeleid ook studiedagen en vergaderingen. Yoga is in deze drukke tijd ideaal om kinderen er even uit te brengen. De nieuwsgierige geiten zijn vandaag toeschouwer en af en toe inspiratiebron.De kinderboerderij is de ideale plaats voor yoga met geiten. Boer Willem Labeeuw: "De vraag kwam van Vanessa en wij koppelen er het goede doel 'De Warmste Week' aan. De geitenstal is makkelijk om te toveren tot een yogaruimte. Wij zorgen voor het stro en de geiten en Vanessa voor matjes, oefeningen en animatie."Het ging er best gezellig aan toe. Samen zo'n vijftig deelnemers in de verschillende sessies. Vanessa: "Ik ben heel tevreden en voor geitenyoga is het Bokkeslot op zijn best want deze dieren zijn kinderen gewoon." (MV)