https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

XCentralwil kmo’s ondersteunen bij verdere digitalisering

Chris Debyser van ConXion en Xams richtten het nieuwe softwarebedrijf XCentral op. © DRD
Redactie KW

IT-dienstverlener ConXion en het ERP-bedrijf Xams hebben de handen in elkaar geslagen voor de oprichting van XCentral. Het nieuwe softwarebedrijf helpt kmo’s in de verdere digitalisering van bedrijfsprocessen.

ConXion, het bedrijf van Chris Debyser met vestigingen in Deerlijk en Waregem, is al bijna een kwarteeuw een gevestigde waarde als IT-dienstverlener voor kmo’s en grote bedrijven.

Xams uit Kortrijk is een zogeheten ERP-bedrijf: Enterprise Resource Planning staat voor computerprogramma’s gebruikt binnen organisaties ter ondersteuning van alle processen binnen het bedrijf.

Gevolg van corona

De oprichting van het nieuwe softwarebedrijf is eigenlijk een gevolg van de evoluties tijdens de coronaperiode. Die bracht voor veel bedrijven digitalisering met zich mee. Interne bedrijfsprocessen moesten aangepakt worden en daar zet XCentral precies op in. XCentral staat met verbeterde ERP-systemen klanten bij in de verdere verbetering van logistieke en financiële en logistieke processen en workflows op het vlak van aan- en verkoop, productie en service. (DRD)

www.xcentral.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.