Ergotherapeut Kimberly Hoorne : "De activiteitenwand is een multifunctioneel houten paneel waarop zeer herkenbare materialen op een uiterst veilige manier bevestigd werden. Bedoeling is dat onze bewoners, personen met dementie, de voorwerpen kunnen aanraken, betasten, bespelen."

"Dat kan helpen om hun zintuigen te prikkelen, hun concentratie bij dagdagelijkse handelingen te stimuleren en onrust of probleemgedrag weg te nemen of te reduceren. Kortom: om de kwaliteit van hun leven te verhogen. We evalueren straks hoe de activiteitenwanden die op twee plaatsen zullen worden aangebracht, in de smaak vallen bij onze bewoners. Dan hebben we al voldoende inspiratie voor een derde paneel."

(LB)

Ergotherapeut Kimberly Hoorne : "De activiteitenwand is een multifunctioneel houten paneel waarop zeer herkenbare materialen op een uiterst veilige manier bevestigd werden. Bedoeling is dat onze bewoners, personen met dementie, de voorwerpen kunnen aanraken, betasten, bespelen." "Dat kan helpen om hun zintuigen te prikkelen, hun concentratie bij dagdagelijkse handelingen te stimuleren en onrust of probleemgedrag weg te nemen of te reduceren. Kortom: om de kwaliteit van hun leven te verhogen. We evalueren straks hoe de activiteitenwanden die op twee plaatsen zullen worden aangebracht, in de smaak vallen bij onze bewoners. Dan hebben we al voldoende inspiratie voor een derde paneel."(LB)