Met zijn initiatief is Wouter Mouton niet aan zijn proefstuk toe. Nadat hij eerder onder meer tien dagen in hongerstaking ging om de stad Brugge ertoe te bewegen de klimaatnoodtoestand af te kondigen en actie voerde tegen Shell probeerde de bewoner van Koolkerke, een deelgemeente van Brugge, vandaag de passanten op de Brugse Markt een geweten te schoppen.

Mouton vatte post voor het standbeeld van Jan Breydel en Pieter De Coninck met een geel hesje. Hij hield een oranje bord vast met de confronterende vraag "What do you do to fight climate change?". Daarvoor stond een kleiner wit bord met het opschrift 'Climate Justice - Wouter Mouton'.

(svv)

Met zijn initiatief is Wouter Mouton niet aan zijn proefstuk toe. Nadat hij eerder onder meer tien dagen in hongerstaking ging om de stad Brugge ertoe te bewegen de klimaatnoodtoestand af te kondigen en actie voerde tegen Shell probeerde de bewoner van Koolkerke, een deelgemeente van Brugge, vandaag de passanten op de Brugse Markt een geweten te schoppen.Mouton vatte post voor het standbeeld van Jan Breydel en Pieter De Coninck met een geel hesje. Hij hield een oranje bord vast met de confronterende vraag "What do you do to fight climate change?". Daarvoor stond een kleiner wit bord met het opschrift 'Climate Justice - Wouter Mouton'. (svv)