Alle groten uit de veldritwereld tekenen donderdag present om uit te maken wie drievoudig winnaar Wout van Aert zal opvolgen. Winnaars op de indrukwekkende erelijst zijn onder meer: Paul Herygers, Bart Wellens, Niels Albert, Zden?k ?tybar, Klaas Vantornout, ... Ze kijken bij de kermiscrossers om de wedstrijd te organiseren met een aantrekkelijk deelnemersveld op een mooi parcours met start in de Stationsstraat in Ardooie.

Voor het vijfde jaar op rij rijden ook de dames hier hun Kermiscross en op de erelijst staan hier: Sanne Cant, Thalita de Jong, Katherine Compton en Loes Sels.

De amateurs gaan van start om 12 uur. De dames elite starten om 14.15 uur en om 15.45 uur zijn de heren elite aan de beurt. Vorig jaar kon het publiek genieten van een mooie moddercross. Uitkijken wat het dit jaar wordt.

De cross van Ardooie is een klassiek volksfeest in het dorp dat dit jaar een epiloog krijgt in de tent waar Bart Kaëll voor een afronding zorgt van de 25ste kermiscross.

Het centrum van Ardooie, wordt vanaf 9 uur voor een groot deel afgesloten voor het verkeer en in een aantal straten geldt een parkeerverbod.

(JM)

Alle groten uit de veldritwereld tekenen donderdag present om uit te maken wie drievoudig winnaar Wout van Aert zal opvolgen. Winnaars op de indrukwekkende erelijst zijn onder meer: Paul Herygers, Bart Wellens, Niels Albert, Zden?k ?tybar, Klaas Vantornout, ... Ze kijken bij de kermiscrossers om de wedstrijd te organiseren met een aantrekkelijk deelnemersveld op een mooi parcours met start in de Stationsstraat in Ardooie.Voor het vijfde jaar op rij rijden ook de dames hier hun Kermiscross en op de erelijst staan hier: Sanne Cant, Thalita de Jong, Katherine Compton en Loes Sels.De amateurs gaan van start om 12 uur. De dames elite starten om 14.15 uur en om 15.45 uur zijn de heren elite aan de beurt. Vorig jaar kon het publiek genieten van een mooie moddercross. Uitkijken wat het dit jaar wordt.De cross van Ardooie is een klassiek volksfeest in het dorp dat dit jaar een epiloog krijgt in de tent waar Bart Kaëll voor een afronding zorgt van de 25ste kermiscross.Het centrum van Ardooie, wordt vanaf 9 uur voor een groot deel afgesloten voor het verkeer en in een aantal straten geldt een parkeerverbod.(JM)