Woppie de kangoeroe geeft kinderen een antwoord op alle coronavragen

Redactie KW

In samenwerking met Cédric Vanderswalm, de jonge Knokke-Heistse auteur-illustrator van het kinderboek Woppie de kangoeroe, zorgt de bib van Knokke-Heist voor een origineel interactief project om jonge kinderen doorheen deze moeilijke coronatijd te helpen.

Zit jouw bengel verveeld met prangende vragen over de nare gevolgen van het coranavirus. Dan verlossen Woppie en zijn vrienden jouw hartendief graag van al het gepieker!

Heel wat kleuters zijn in de war. Ze kunnen niet naar school, mogen niet naar de speeltuin om met vriendjes te spelen en moeten nu heel vaak de handen wassen…Woppie de Kangoeroe helpt zijn kindervriendjes graag doorheen deze coronatijd. Kinderen vragen, Woppie antwoordt. Post twee vragen aan de slimme kangoeroe en hij zoekt een verlossend antwoord. Hou de website, facebook en instagrampagina van de bib in de gaten voor een verhelderend antwoord. Je kan vragen stellen via: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeRnC-laCQMPygsO…/viewform…

Teken en -kleurwedstrijd

Kinderen kunnen een tekening van Woppie inkleuren en zo kans maken op het boek ‘Woppie de kangoeroe in het land van de kleine staartjes’. Spoor je kids aan om naar potlood of penseel te grijpen.

Maak een foto van hun Woppie-creatie en wie weet ben je binnenkort in het bezit van een voorleesboek over een speciale kangoeroe met een klein staartje maar een heel groot hart. Een hartverwarmend verhaal met een mooie boodschap over pesten en wat in het leven echt belangrijk is. Tekeningen van Woppie de kangoeroe kan men doormailen naar team.communicatie@knokke-heist.be (DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier