De eindejaarsperiode is traditioneel het moment om banden met familie en vrienden extra aan te halen, gezellig rond de tafel, bij een glas of op een feestje. Ook de meeste bewoners van woonzorgcentra krijgen tijdens de feestdagen een extra bezoekje van kinderen, kleinkinderen, oude buren of vrienden. "Maar helaas zijn er ook heel wat bewoners die geen familie of vrienden (meer) hebben", klinkt het bij het Kortrijkse Sint-Jozef. "Dat maakt het voor die mensen tijdens de feestdagen extra moeilijk."

Daarom doet het personeel van het woonzorgcentrum een warme oproep om massaal wenskaartjes te sturen. Op die manier krijgen ook de meer eenzame bewoners een leuke wens en blijven ze niet in de kou staan. "De eindejaarsperiode wordt zo ook voor hen net dat tikkeltje feestelijker", aldus de personeelsleden.

Zelf een kaartje sturen kan naar wzc St Jozef, Condédreef 16 in 8500 Kortrijk met de vermelding 'wenskaart voor bewoners'.

De eindejaarsperiode is traditioneel het moment om banden met familie en vrienden extra aan te halen, gezellig rond de tafel, bij een glas of op een feestje. Ook de meeste bewoners van woonzorgcentra krijgen tijdens de feestdagen een extra bezoekje van kinderen, kleinkinderen, oude buren of vrienden. "Maar helaas zijn er ook heel wat bewoners die geen familie of vrienden (meer) hebben", klinkt het bij het Kortrijkse Sint-Jozef. "Dat maakt het voor die mensen tijdens de feestdagen extra moeilijk."Daarom doet het personeel van het woonzorgcentrum een warme oproep om massaal wenskaartjes te sturen. Op die manier krijgen ook de meer eenzame bewoners een leuke wens en blijven ze niet in de kou staan. "De eindejaarsperiode wordt zo ook voor hen net dat tikkeltje feestelijker", aldus de personeelsleden.