Woonzorgcentrum in Westkapelle krijgt met ‘De Polderparel’ nieuwe naam

© MM
Redactie KW

Naast het huidige woonzorgcentrum OLV- Van Troost in de Rustoordstraat in Westkapelle, bouwt Welzijnsvereniging Het Dak momenteel een gloednieuw complex op het voormalige voetbalveld van VV Westkapelle. Hier worden binnenkort 143 bewoners gehuisvest. Het complex kreeg meteen een nieuwe naam.

Zowel het gebouw als de naam waren namelijk aan vernieuwing toe. Na een bevraging bij bewoners, medewerkers, familieleden en vrijwilligers werd een lijstje opgesteld met de mogelijke nieuwe naam van de nieuwbouw die nog dit najaar in gebruik wordt genomen. .

Uit dit lijstje pikte een select team zes favorieten uit. Uiteindelijk werden deze namen in het woonzorgcentrum voorgelegd aan de medewerkers, vrijwilligers en een groep bewoners. Iedereen kon één stem uitbrengen. WZC De Polderparel kwam uiteindelijk als ‘winnaar’ uit de bus.

“We kijken uit tot de verhuis naar het ruime gebouw waar mooie kamers met veel natuurlijk licht en grote livings alvast grote troeven zijn. In dit huis voorzien van alle moderne comfort zal het aangenaam verblijven en werken zijn”, aldus een trotse directeur Franck Libeer.

(MM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier