Het woonzorgcentrum zoekt op korte termijn extra mankracht voor versterking van de nachtploeg. "We willen ook een reservepoule uitbouwen om op korte termijn versterking te kunnen voorzien indien er huidige werkkrachten plots zouden uitvallen. We schieten liever nu in actie. Zo kunnen we doemscenario's zoals acute personeelstekorten de kop indrukken", aldus nog Daphné Dumery.

De Strandjutter is op zoek naar jobstudenten die de opleiding van zorgkundige of verpleegkundige volgen en (thuis)verpleegkundigen en artsen die tijdelijk in contractueel dienstverband de ploeg willen versterken. Aanmelden kan op het nummer 050 63 64 80 of via personeelsdienst@blankenberge.be.

(WK)

Het woonzorgcentrum zoekt op korte termijn extra mankracht voor versterking van de nachtploeg. "We willen ook een reservepoule uitbouwen om op korte termijn versterking te kunnen voorzien indien er huidige werkkrachten plots zouden uitvallen. We schieten liever nu in actie. Zo kunnen we doemscenario's zoals acute personeelstekorten de kop indrukken", aldus nog Daphné Dumery. De Strandjutter is op zoek naar jobstudenten die de opleiding van zorgkundige of verpleegkundige volgen en (thuis)verpleegkundigen en artsen die tijdelijk in contractueel dienstverband de ploeg willen versterken. Aanmelden kan op het nummer 050 63 64 80 of via personeelsdienst@blankenberge.be.(WK)