Wondernieuwjaarsbaby Djulia wordt twee weken na haar geboorte al tante

Nadat Patricia Macrez uit Komen op Nieuwjaar beviel van baby Djulia (rechts), werd grote zus Morgane (17) mama van Assya. Patricia is dit jaar zo al mama én oma. © MPM
Maxime Petit
Maxime Petit Sportmedewerker

Opnieuw babygeluk bij de familie Macrez uit Komen. Exact 16 dagen nadat Patricia Macrez (35) uit Komen op Nieuwjaar beviel van baby Djulia, werd grote zus Morgane (17) de fiere mama van Assya Cloët. Patricia werd in de eerste maand van het nieuwe jaar dus mama en oma tegelijkertijd. Beide baby’s kwamen ter wereld in het AZ Delta van Menen.

De nieuwjaarsbaby van Patricia haalde de nationale pers want de bevalling van baby Djulia verliep niet zoals gepland. Toen Patricia de materniteit binnenkwam op oudejaarsavond klopte het hartje van haar baby niet meer. Patricia beviel om 0.45 uur onder volledige narcose -wat hoogst uitzonderlijk is – dan toch van een weliswaar kleine maar voor de rest gezonde baby.

Heel jonge tante

Op 16 januari zette de oudste dochter van Patricia ook een baby ter wereld. Morgane was net zoals haar moeder destijds 17 jaar toen ze voor het eerst het leven schonk aan een baby. Moeder en dochter konden samen de tijd doorbrengen op de materniteit want beide baby’s lagen tegelijkertijd nog op de Meense kraamafdeling. De dochter van Morgane heet Assya Cloët en zag het levenslicht op 16 januari. De papa is de 26-jarige Devlyn Cloët. Assya heeft dus een tante die amper een tweetal weken ouder is dan zijzelf. Allicht gaan ze in de toekomst samen nog veel mooie speelmomenten beleven.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.