Witten Vlogt maakt zich druk over de extra editie van De Weekbode Roeselare

Wie in de regio Roeselare woont, mag binnenkort een extra editie van De Weekbode Roeselare in de bus verwachten. Een gratis exemplaar met heel wat boeiende verhalen. Daarin ook een interview met Steven Dewitte alias Witten Vlogt. Speciaal voor ons maakte hij een filmpje met enkele opvallende figuren uit die extra editie.

Witten Vlogt valt binnen op onze redactie : Wat is dat hier allemaal…. ? © Thomas Dubois

Steven Dewitte uit Rumbeke is naast chef-beenhouwer en gemeenteraadslid ook een fervent filmpjesmaker. Als Witten Vlogt wil hij Roeselare op een positieve manier in de kijker plaatsen. Hij doet dat in zijn eigen stijl, waarbij de vergelijking met Lucien van achter ’t nieuws nooit ver weg is.

De extra editie van De Weekbode Roeselare zag hij als de uitdaging om nog een stap verder te gaan. Daarbij speelt Steven zelf een hoofdrol, maar ook enkele opvallende figuren uit de krant zelf. Wat gedacht van de enige echte Donald Muylle? Of Michèle Cuvelier, een van dé talenten bij Studio Brussel en opgegroeid in Ardooie. Verder ook een stoere brandweervrouw, een Disneyfreak, een Roeselarelover én onze eigen chef Roeselare.

>> Witten Vlogt én de extra editie van De Weekbode :

https://www.youtube.com/watch?v=Ilt9-6Niv1E

Het zijn slechts enkele van de onderwerpen die in onze extra editie aan bod komen. Wie in Roeselare, Ardooie, Staden, Hooglede, Moorslede of Ledegem woont, mag de krant binnenkort in de bus verwachten. Veel leesplezier!

Blader hier door de extra editie Roeselare

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.