De 26 vlaggen werden bevestigd aan de houders waar normaal de kermisvlaggen aan bevestigd worden. De kermis, voorzien in het laatste weekend van juni, staat nog steeds geprogrammeerd. "We hebben wel de oldtimerrit van 11 april afgelast."

Eerder dit jaar verzamelde het Dranouterse Feestcomité samen met de plaatselijke verenigingen net geen 23.000 euro voor de Warmste Week. Dranouter was na Kortrijk de tweede gemeente van Vlaanderen met het meeste acties voor de Warmste Week. Een van de opmerkelijkste initiatieven was de verkoop van een verjaardagskalender met daarop 27 Dranouterse vrouwen.

(MD/ foto EF)

De 26 vlaggen werden bevestigd aan de houders waar normaal de kermisvlaggen aan bevestigd worden. De kermis, voorzien in het laatste weekend van juni, staat nog steeds geprogrammeerd. "We hebben wel de oldtimerrit van 11 april afgelast."Eerder dit jaar verzamelde het Dranouterse Feestcomité samen met de plaatselijke verenigingen net geen 23.000 euro voor de Warmste Week. Dranouter was na Kortrijk de tweede gemeente van Vlaanderen met het meeste acties voor de Warmste Week. Een van de opmerkelijkste initiatieven was de verkoop van een verjaardagskalender met daarop 27 Dranouterse vrouwen.(MD/ foto EF)