"Vorige winter was de eerste editie een groot succes. Velen vonden vlotjes de weg naar Der Tiroler. Ook deze zomer hadden wij een bar en ook dan was het best in orde. Waarom nu geen tweede keer, dachten wij", aldus Laurent Van Parys. "Zeker ook omdat wij op de parking van Renson aan Flanders Fieldweg...

"Vorige winter was de eerste editie een groot succes. Velen vonden vlotjes de weg naar Der Tiroler. Ook deze zomer hadden wij een bar en ook dan was het best in orde. Waarom nu geen tweede keer, dachten wij", aldus Laurent Van Parys. "Zeker ook omdat wij op de parking van Renson aan Flanders Fieldweg over veel ruimte beschikken voor een grote chalet waar iedereen zonder problemen kan parkeren. En wij zorgen voor een perfecte, gezellig interieur met onder andere skilatten, spiegels, een vals plafond en dergelijke meer. Wij richten ook een hoekje in als vipruimte. Dat alles met de bedoeling er een aangename bar van te maken. Belangrijk is toch ook dat al onze buren (bedrijven, kantoren, red.) heel enthousiast zijn over dit initiatief. Wij komen heel goed met hen overeen."Net als vorig jaar staat brouwerij Bavik in voor de levering en bevoorrading van allerlei biertjes en andere drankjes. Achter de Engelse antieke toog met de tapkranen en de wandkasten met de 'speciale' dranken is er genoeg ruimte, meer dan veertig vierkante meter zelfs, voor alle medewerkers die er vlot kunnen manoeuvreren met bakken, vaten en dergelijke meer."Alle centen die wij overhielden aan onze eerste Winterbar hebben wij opnieuw geïnvesteerd om het nog gezelliger en beter te maken. Daar werken wij hard aan, door onder andere gepaste materialen voor de inrichting van het interieur te gebruiken", besluit Laurent Van Parys. (DJW)