De kerstmarkt zelf vind je net zoals vorig jaar op het Schouwburgplein. Vooral de drank- en eetstandjes zijn er goed vertegenwoordigd. Ook bij slecht weer kan je er terecht. Een groot middenstuk is sinds dit jaar overdekt.

De Grote Markt is speciaal ingericht voor kinderen met verschillende kermisattracties en een schaatspiste. Nieuw dit jaar is dat de piste voorzien is van een overdekte en verwarmde bar. Zo kunnen ouders hun kroost in het oog houden terwijl ze genieten van een warme koffie of een stevige jenever.

Ook nieuw zijn de gratis ritjes in een paardenkoets tijdens de weekends. De schepenen maakten onmiddellijk gretig gebruik van die optie om van het Schouwburgplein naar de Grote Markt te gaan. De komst van de dieren was wel niet helemaal doordacht. Net op het moment van het vuurwerk kwamen ze aan.

(AN)

De kerstmarkt zelf vind je net zoals vorig jaar op het Schouwburgplein. Vooral de drank- en eetstandjes zijn er goed vertegenwoordigd. Ook bij slecht weer kan je er terecht. Een groot middenstuk is sinds dit jaar overdekt.De Grote Markt is speciaal ingericht voor kinderen met verschillende kermisattracties en een schaatspiste. Nieuw dit jaar is dat de piste voorzien is van een overdekte en verwarmde bar. Zo kunnen ouders hun kroost in het oog houden terwijl ze genieten van een warme koffie of een stevige jenever.Ook nieuw zijn de gratis ritjes in een paardenkoets tijdens de weekends. De schepenen maakten onmiddellijk gretig gebruik van die optie om van het Schouwburgplein naar de Grote Markt te gaan. De komst van de dieren was wel niet helemaal doordacht. Net op het moment van het vuurwerk kwamen ze aan.(AN)