Winnaars eindejaarsactie bekendgemaakt op nieuwjaarsreceptie in Tielt

© WM
Redactie KW

De eerste zondag van de maand januari is het voor de inwoners van Tielt en zijn deelgemeenten traditioneel verzamelen geblazen rond de Halletoren op de Markt.

Het moment bij uitstek dat nieuwe inwoners kennis maken met de nieuwe buren en oude bekende elkaar een gelukkig nieuwjaar wensen met een door het stadsbestuur aangeboden glaasje in de hand.

Rond de klok van 12 uur verwelkomde burgemeester Luc Vannieuwenhuyze de talrijk opgekomen Tielternaren namens het schepencollege en de gemeenteraad en bracht daarbij zijn en de wensen van het bestuur over aan de aanwezigen. Wensen voor een voorspoedig 2020 waarbij hij ook even mee in de toekomst keek door aandacht te schenken aan de talrijke investeringen en uitdagingen die opgenomen werden in het meerjarenplan.

Winnaars eindejaarsactie bekendgemaakt op nieuwjaarsreceptie in Tielt
© WM

Daarna was het de beurt aan unizo-voorzitter Dirk Braeckevelt om de winnaars van de 14de eindejaarsactie bekend te maken. Serge Snoeck werd de hoofdprijswinnaar en mocht de cheques ter waarde van tienduizend euro, die hij mag besteden bij een Tieltse autohandelaar, in ontvangst nemen. Verder waren er nog reischeques voor de familie Royaert-Lambrecht en Martine Van Streydonck. Heide De Witte-Verwilst uit Schuiferskapelle won de waardebon van vijfhonderd euro voor een nieuwe fiets.

Iets na 13 uur vertrokken de ingelegde bussen die de deelnemers van de deelgemeenten gratis naar de Tieltse markt brachten terug richting de deelgemeenten, al bleef het ook daarna nog een tijdje gezellig vertoeven aan de Tieltse Hallentoren.

(WM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier