De gemeente Wingene doet er alles aan om haar inwoners goed te informeren omtrent het coronavirus. De boodschap is dan ook klaar en duidelijk: blijf thuis. " Wij weten maar al te goed dat de maatregelen heel streng zijn, maar wel noodzakelijk" vertelt schepen van Communicatie Brecht Warnez. "Vorig week vrijdag werd er een infolijn opgestart die zes dagen op zeven bemand is om alle vragen en bezorgdheden van onze inwoners op te vangen. Op de website is een uitgebreid informatieportaal terug te vinden en op de Facebookpagina komen dagelijks talloze nieuwsberichten. Goede informatie is uiteraard onze prioriteit. Nu het weekend is willen we de maatregel om thuis te blijven extra benadrukken."

Fuif en concert

Schepen van Jeugd en Cultuur Lieven Huys gaat verder: "Op zaterdagavond 21 maart staat er om 21 uur een live dj-set gepland. Via onze gemeentelijke Facebookpagina kunnen onze volgers meekijken en thuis samen met het gezin een feestje bouwen. Zolang de crisis duurt gaan we deze actie wekelijks herhalen. Alles is goed om onze jongeren in hun kot te houden. Daarnaast denken we ook aan de andere inwoners en op zondag is er een beiaardconcert gepland vanuit de kerktoren van Wingene. Beiaardier en diaken Danny Vandenbroucke verzorgt het concert. Ook dit concert kan live gevolgd worden via de Facebookpagina van de gemeente." Verzoekjes voor het concert zijn mogelijk en kunnen gemeld worden via de Facebookpagina, corona@wingene.be of via het nummer: 051 65 00 70.

(NS)

De gemeente Wingene doet er alles aan om haar inwoners goed te informeren omtrent het coronavirus. De boodschap is dan ook klaar en duidelijk: blijf thuis. " Wij weten maar al te goed dat de maatregelen heel streng zijn, maar wel noodzakelijk" vertelt schepen van Communicatie Brecht Warnez. "Vorig week vrijdag werd er een infolijn opgestart die zes dagen op zeven bemand is om alle vragen en bezorgdheden van onze inwoners op te vangen. Op de website is een uitgebreid informatieportaal terug te vinden en op de Facebookpagina komen dagelijks talloze nieuwsberichten. Goede informatie is uiteraard onze prioriteit. Nu het weekend is willen we de maatregel om thuis te blijven extra benadrukken."Schepen van Jeugd en Cultuur Lieven Huys gaat verder: "Op zaterdagavond 21 maart staat er om 21 uur een live dj-set gepland. Via onze gemeentelijke Facebookpagina kunnen onze volgers meekijken en thuis samen met het gezin een feestje bouwen. Zolang de crisis duurt gaan we deze actie wekelijks herhalen. Alles is goed om onze jongeren in hun kot te houden. Daarnaast denken we ook aan de andere inwoners en op zondag is er een beiaardconcert gepland vanuit de kerktoren van Wingene. Beiaardier en diaken Danny Vandenbroucke verzorgt het concert. Ook dit concert kan live gevolgd worden via de Facebookpagina van de gemeente." Verzoekjes voor het concert zijn mogelijk en kunnen gemeld worden via de Facebookpagina, corona@wingene.be of via het nummer: 051 65 00 70. (NS)