Win je aankoop terug tijdens eindejaarscampagne

De Zeelaan.©MYRIAM VAN DEN PUTTE MVO
De Zeelaan.©MYRIAM VAN DEN PUTTE MVO
Myriam Van den Putte
Myriam Van den Putte Journaliste Het Wekelijks Nieuws

Om de lokale handelaars van De Panne in de kijker te zetten start het lokaal bestuur De Panne een grote eindejaarscampagne. Wie afhaalgerechten bestelt of koopt bij de lokale handelaars kan mooie prijzen winnen door aan een wedstrijd deel te nemen.

Feestmenu’s, cadeautips, overnachtingen…: het zijn allemaal zaken die De Panne in de kijker zet op de website www.depanne.be/takeaway. Daar vind je ook alle info over twee daaraan gekoppelde grote wedstrijden: ‘win je aankoop terug’ en een fotowedstrijd. Meedoen kan als je iets koopt in De Panne tussen 16 december en 25 januari. Zo kan je tot 250 euro aan prijzen winnen.

Stéphane Buyens, schepen van Lokale Economie: “Laat het genieten niet voor wat het is maar leef je uit in het beste wat De Panne te bieden heeft: topshopping en originele takeaway! Coronaproof en superlekker!”

Lees verder onder de video

Meedoen aan de fotowedstrijd kan nadat je een lekker afhaalgerecht hebt besteld is of een mooie aankoop hebt gedaan. Bedoeling is dat je dan een leuke foto van de aankoop neemt en deze deelt met de vermelding #takeawaydepanne op de Facebookpagina van dienst Lokale Economie De Panne.

Een andere manier om deel te nemen is om het kiekje te sturen naar lokale.economie@depanne.be. Hierbij maak je kans op cadeaucheques met een waarde van 125, 75 of 25 euro.

Win je aankoop terug

Tot 25 januari ontvangen consumenten in De Panne bij elke aankoop in de deelnemende handelszaken een wedstrijdformulier. Je moet dan enkel de nodige gegevens invullen.

Daarna kan je het formulier afgeven in de box aan het gemeentehuis, Zeelaan 21. Hierbij kan je tot 250 euro winnen!

Info: www.depanne.be/takeaway

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.