Win een cadeaucheque van De Panne met een eigen streekproductcreatie

© (Foto MVQ)
Redactie KW

Ben je een gepassioneerde hobbykok of een gedreven professional en vind je dat er heel wat lekkere producten van eigen bodem best wel wat meer in de kijker mogen worden gezet? Dan ben je nog net op tijd om deel te nemen aan de streekproductenwedstrijd!

Laat je culinaire inspiratie de vrije loop en ga aan de slag met jouw favoriete streekproducten. Zet je achter je fornuis om te experimenteren met minstens een streekproduct uit de Westhoek. Als je de jury kan doen watertanden met een persoonlijk origineel recept, dan val je beslist in de prijzen. Je maakt kans om 150 euro aan cadeaucheques van De Panne te winnen én op eeuwige roem voor jouw unieke creatie. Enkele tips: denk aan streekbieren zoals Pier Kloeffe, Roste Jeanne, Dunekeun, Jus de mer, Meliproducten, grijze Noordzeegarnalen, hoevekarnemelk uit de Westhoek, West-Vlaams potjesvlees, Poperingse hopscheuten, smout of kaantjes uit de Westhoek, Deswarte asperges, West-Vlaamse lukken, vlierbloesemsiroop enz. Nog meer inspiratie vind je op www.100procentwest-vlaams.be

De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury die drie winnaars kiest, die elk 150 euro aan cadeaucheques van De Panne winnen. Op dinsdag 30 juni worden de winnaars bekendgemaakt. Maar dat is niet alles! De winnende recepten zullen ook gebruikt worden in verdere campagnes van de dienst Lokale Economie om streekproducten en het lokaal kopen te promoten.

Stuur ten laatste op zondag 21 juni je recept met minstens 1 streekproduct uit de Westhoek naar lokale.economie@depanne.be. Stuur samen met je inzending zeker volgende gegevens mee:

– je naam en contactgegevens (om je op de hoogte te brengen als je gewonnen hebt)

– een opsomming van de ingrediënten

– voor hoeveel personen het gerecht bedoeld is

– een duidelijke omschrijving van de bereiding

– een foto van het resultaat

(MVQ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier