Willy Sommers voor het eerst in Roeselaarse Spil

Met Willy Sommers hebben ze een heuse klepper voor het kerstconcert. © (Foto Jos)
Peter Soete

Op zaterdagavond 17 december pakt de Roeselaarse Gilde der Erepoorters voor de zesde keer uit met een kerstconcert. Naast de twee jeugdkoren van STAP Roeselare is Willy Sommers de hoofdact van dit kerstconcert. En het is meteen de allereerste keer dat Willy Sommers in De Spil zal optreden.

De Roeselaarse Gilde der Erepoorters had in 2015 al een voltreffer met Dana Winner als trekker van het kerstconcert want De Spil was uitverkocht. Maar ook dit jaar is de kans zeer groot dat Willy Sommers en de twee Roeselaarse koren hun kerstliederen mogen zingen voor een uitverkocht huis. Halfweg oktober zijn er al meer dan 400 tickets van het kerstconcert de deur uit.

Ook dit jaar steunt de Gilde der Erepoorters met dit kerstconcert enkele sociale organisaties in de stad. Televestiaire waar hoofdzakelijk kledij voor volwassenen die het financieel moeilijk hebben, wordt verkocht is er één van. Ook de Graancirkel die zich profileert als sociale kruidenierswinkel en het vrouwenvluchthuis in Roeselare zijn twee sociale organisaties die op de steun van de Gilde kunnen rekenen.

Kaarten voor het kerstconcert van zaterdag 17 december om 20 uur kosten 25 euro en zijn te bestellen via De Spil op 051 26 57 00. VIP-tickets kosten 45 euro. Daarvoor krijg je een anderhalf uur durende feestelijke receptie na het concert. VIP-tickets kunnen besteld worden via eddy.brouckaert@telenet.be

(PS)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.