Willy Sommers kleurt feesttent op de Hille muzikaal in

© (Foto NS)
Redactie KW

Dit weekend vonden de feesten op de Hille plaats. Het feestprogramma bracht een rockfestival, bierbakduwen, lekker eten en een uniek optreden van Willy Sommers.

De Hillefisters stonden dit jaar opnieuw in om van de traditionele Hillefeesten iets moois te maken. Op vrijdagavond 14 juni ging het feesten van start met een gezellige afterwork drink in het zelf ontwerpen bruine kroeg café. De dag nadien kwam het hardere werk naar voor. Een massa volk kwam af om te genieten van heavy metal muziek tijdens Hillrock. De Hille ging volledig uit hun voegen en de bezoekers zijn alvast super tevreden. ” Na het succes van verleden jaar kwam er opnieuw een metalfestival met goede muziek”, verduidelijkt voorzitter Danny Steenhuyse. ” Wij zijn heel tevreden over de opkomst en je zag de muziekliefhebbers glunderen. Stahlzeit was de top van heel de avond en de show was prachtig in elkaar gestoken. Ze brachten niet zomaar het repertoire van Rammstein. Wij kijken zeker uit naar een volgende editie van Hillrock met opnieuw de betere muziek”.

Echte Vlaamse muziek

Op zondag was er een aperitiefconcert met daarop een barbecue. Als animatie was er kermis voor de kinderen en de ouderen konden deelnemen aan de wedstrijd bierbakduwen. Lege bierbaken in een lange rij moesten tegen de muur geduwd worden. De feesttent werd goed gevuld toen het moment aangebroken was om Willy Sommers welkom te heten. Hij bracht een groot feest naar voor met echte schlagernummers van vroeger tot nu. De toeschouwers kregen de zon in hun hart en zongen uit volle borst het nummer ‘zeven anjers, zeven rozen’. De ambiance was groot en iedereen genoot met volle teugen van de echte Vlaamse muziek.

(NS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier