Willy Sommers brengt op vrijdag ‘Wij horen samen’ uit

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Vanaf vrijdag 19 juni is de nieuwe single ‘Wij horen samen’ van Willy Sommers verkrijgbaar als digitale download en via de courante streamingsdiensten.

De zomer van 2020 wordt, althans wat optreden betreft, één van de rustigste zomers van het afgelopen decennium voor de meeste artiesten. Ook Willy Sommers zal deze zomer veel minder op de planken staan en ook al vindt Willy dat enorm spijtig het zorgt er tegelijkertijd voor dat er nu tijd vrijkomt voor andere zaken, zoals de voorbereidingen voor een nieuw album. Deze zomer zal Willy zich, samen met z’n productieteam o.l.v. Hans Francken, bezighouden met songs te schrijven, songs te selecteren, demo’s op te nemen en wie weet zelfs al een eerste echte opname te maken. De weg naar een nieuw album is een traject dat veel tijd en energie vergt. Willy maakt zich sterk dat hij daar deze zomer door de heersende coronamaatregelen extra aandacht aan kan wijden. Dat belooft dus voor het eindresultaat.

Maar voor het zover is stelt Willy ons graag nog zijn nieuwe zomersingle voor en dat wordt er nog ééntje uit z’n huidige album “Sommers Of ’69”. De keuze viel op “Wij Horen Samen”, een prachtige Nederlandstalige versie van Happy Together” van The Turtles. (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten