Wijkteams OCMW Kortrijk stellen zichzelf voor op infomarkt

Ook wie willen leren omgaan met die ingewikkelde smartphone, kan bij de wijkteams van het OCMW terecht. © Getty Images/iStockphoto
Redactie KW

Het is ondertussen uitgegroeid tot een mooie traditie: bij het begin van een nieuw werkjaar presenteren de wijkteams van het Kortrijkse OCMW hun ruime aanbod. Op donderdag 7 september strijken de teams neer in Heule.

Na een mooie zomer draait de werking van de wijkteams straks weer op volle toeren. In de verschillende centra valt heel wat te beleven. Om iedereen kennis te laten maken met dit aanbod, organiseren de wijkteams een infomarkt. Die gaat dit jaar door op donderdag 7 september in De Zevenkamer, Peperstraat 141 in Heule, tussen 14 en 20 uur.

“Gasten kunnen er gezellig struinen tussen de verschillende infostanden én er zijn voldoende hapjes en drankjes voorzien”, vertelt OCMW-voorzitter Philippe De Coene. “Op die manier kunnen de bezoekers op een gezellige manier kennismaken met een ruim aanbod aan ontspanningsactiviteiten, cursussen, workshops, voordrachten en beweging.”

UiTPAS

Zin om Engels, Italiaans of nog een andere taal te leren? Wil je eindelijk eens meer weten over alle mogelijkheden van de tablet die je van je kinderen kreeg? Wil je koken, naaien, leren fotograferen of kalligraferen? Of zoek je gewoon een gezellige club om te biljarten of te wandelen? Bij de OCMW-wijkteams kan het allemaal, tegen een democratische prijs. Voor alle activiteiten kan je inschrijven met de UiTPAS. Het OCMW hanteert ook specifieke sociale tarieven.

Wie niet naar de infomarkt kan komen, kan nu al de nieuwe programmabrochure juli-december gratis afhalen in elk wijkcentrum. Je vindt de brochures en andere publicaties van de wijkteams ook online.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier