Oostende telt vijf wijkkantoren in de stad, naast het politiecommissariaat. "Onze wijkagenten worden net als de interventieteams ingezet om controle te doen op de opgelegde maatregelen van de regering", vertelt commissaris Kris Allary. "De wijkagenten doen controle op het terrein en houden ook toezicht ter hoogte van het triagepunt in OC De Blomme. Daarnaast willen we deze maatregel nemen om onze mensen, maar ook om de burger te beschermen."

(lees verder onder de foto)

© JRO

Voor dringende aangiftes kan men nog steeds terecht in het politiecommissariaat in de Lijndraaiersstraat 5. De politie vraagt om eerst het nummer 059 70 11 11 te bellen met de vraag of men ter plaatse moet komen. Een aantal aangiftes kan tevens telefonisch behandeld worden. Ook daarvoor kan je terecht op hetzelfde nummer. (JRO)

Oostende telt vijf wijkkantoren in de stad, naast het politiecommissariaat. "Onze wijkagenten worden net als de interventieteams ingezet om controle te doen op de opgelegde maatregelen van de regering", vertelt commissaris Kris Allary. "De wijkagenten doen controle op het terrein en houden ook toezicht ter hoogte van het triagepunt in OC De Blomme. Daarnaast willen we deze maatregel nemen om onze mensen, maar ook om de burger te beschermen." (lees verder onder de foto)Voor dringende aangiftes kan men nog steeds terecht in het politiecommissariaat in de Lijndraaiersstraat 5. De politie vraagt om eerst het nummer 059 70 11 11 te bellen met de vraag of men ter plaatse moet komen. Een aantal aangiftes kan tevens telefonisch behandeld worden. Ook daarvoor kan je terecht op hetzelfde nummer. (JRO)