Wijk in Beweging van start in Oostende

Het optreden ‘Stan Van Samang op de schoot’ bleek een groot succes voor de organisatoren van Wijkwerking Hazegras.

Vrijdagavond vond het optreden ‘Stan Van Samang op de schoot’ plaats in de feesttent van het jaarlijks feest, Wijk in Beweging. Het optreden was een schot in de roos voor de organisatoren van Wijkwerking Hazegras.

Bij dames op de schoot

Vooral de dames waren wild van de muziek en de teksten van de populaire zanger-artiest. Stan Van Samang scoorde een superhit met ‘Een ster’. Ook is Van Samang een mediafiguur tour court, met programma’s zoals ‘Studio Stan’ en ‘Liefde voor Muziek’.

Tijdens het twee uur durende concert ging Stan letterlijk op de schoot bij enkele dames. Die had hij uitgenodigd in de zetels op het podium, naast zijn muzikanten.

Muziek en barbecue

De vzw Wijkwerking Hazegras pakt op zaterdag uit met het nationaal muziekfestival NMBS. Er staan optredens op het programma van zeven muziekverenigingen: Muzikale Kring Spoor Oostende, Les Chanteurs du Rail, Muziekvereniging Het Spoor Hasselt, Ath Rail Sound Band, Volksdansgroep Brabo Antwerpen, Volksdansgroep Het Juiste Spoor Antwerpen, Harmonie TCT Gent en vanaf 18u start een barbecue.

Op zondag, 29 september volgt het jaarlijks Kleinkunstfestival met optredens van Willem Vermandere, Meermens, Buurman, Die Verdammte Spielerei, Augustijn en Rick De Leeuw & Band. De toegang is gratis. (FRO)

Foto FRO Stan Van Samang op schoot bij zijn vrouwelijke fans

Foto FRO Een volle tent voor het concert van Stan Van Samang

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.