Het incident gebeurde met een bus op lijn 55, tussen Brugge en Leke. "Onze chauffeur is meteen gestopt en heeft de rookontwikkeling een halt toegeroepen door in te grijpen met een brandblusapparaat. Veiligheidshalve is de brandweer verwittigd", vertelt Inge Debruyne, woordvoerster van De Lijn.

Er werd een vervangbus opgeroepen en de reizigers dienden over te stappen. "Door het incident is er een half uur vertraging geweest voor de reizigers. Maar gelukkig is de schade en tol beperkt gebleven", besluit Debruyne.

(BB)

Het incident gebeurde met een bus op lijn 55, tussen Brugge en Leke. "Onze chauffeur is meteen gestopt en heeft de rookontwikkeling een halt toegeroepen door in te grijpen met een brandblusapparaat. Veiligheidshalve is de brandweer verwittigd", vertelt Inge Debruyne, woordvoerster van De Lijn.Er werd een vervangbus opgeroepen en de reizigers dienden over te stappen. "Door het incident is er een half uur vertraging geweest voor de reizigers. Maar gelukkig is de schade en tol beperkt gebleven", besluit Debruyne.(BB)