De afgelopen dagen ging Meghann in Hooglede en ook in de buurgemeenten op zoek naar Jürn. De kerkuil is vijf maanden oud en ze kreeg hem samen met nog twee andere exemplaren als huwelijkscadeau.

"We verhuisden dit weekend van Roeselare naar Hooglede. De volière verhuisde mee en kreeg een plaats nabij onze nieuwe woning langs de Cantecleerstraat. Toen we de volière herbouwd hadden moet Jürn toch ergens een gaatje gevonden hebben om te ontsnappen. Dit is nu al drie dagen geleden. De kerkuil is een heel tam diertje. Ik was nog volop bezig hem aan het trainen en ik vrees dat hij niet lang zal overleven in de vrije natuur", aldus Meghann.

De Hoogleedse deed inmiddels een oproep op sociale media in de hoop om Jürn terug te vinden. "Doordat ik de drie kerkuiltjes kreeg van mijn man als trouwcadeau hebben ze echt een emotionele waarde. Ik hoop dan ook dat iemand Jürn vindt en hem terugbrengt naar ons huis. Ondertussen zetten wij ook onze zoektocht verder." (JT)

Wie de kerkuil gespot heeft, kan contact opnemen met Meghann op het nummer 0492 71 05 55.

De afgelopen dagen ging Meghann in Hooglede en ook in de buurgemeenten op zoek naar Jürn. De kerkuil is vijf maanden oud en ze kreeg hem samen met nog twee andere exemplaren als huwelijkscadeau. "We verhuisden dit weekend van Roeselare naar Hooglede. De volière verhuisde mee en kreeg een plaats nabij onze nieuwe woning langs de Cantecleerstraat. Toen we de volière herbouwd hadden moet Jürn toch ergens een gaatje gevonden hebben om te ontsnappen. Dit is nu al drie dagen geleden. De kerkuil is een heel tam diertje. Ik was nog volop bezig hem aan het trainen en ik vrees dat hij niet lang zal overleven in de vrije natuur", aldus Meghann.De Hoogleedse deed inmiddels een oproep op sociale media in de hoop om Jürn terug te vinden. "Doordat ik de drie kerkuiltjes kreeg van mijn man als trouwcadeau hebben ze echt een emotionele waarde. Ik hoop dan ook dat iemand Jürn vindt en hem terugbrengt naar ons huis. Ondertussen zetten wij ook onze zoektocht verder." (JT)